Qui som?

L’ASSOCIACIÓ D’AFECTATS DE TRASTORN BIPOLAR DE MATARÓ I EL MARESME (AMABI) som un grup de persones afectades per aquest trastron, els quals comportim moltes inquietuds i objectius i creiem que podem ajudar a millorar la qualitat de vida dels afectats i familiars. Les persones diagnosticades portem una vida normalitzades seguint el tractament mèdic adequat.

 

CONTACTE

INSCRIPCIÓ

AFECTAT/A I FAMILIARS

La manera d’inscriure’s en l’entitat és trucant per telèfon al nombre 687 079 228 per a l’entrevista prèvia amb/el la afectat/a i referent (sol ser un familiar), així coneixem el cas des de tots els punts de vista possibles (imprescindible). En el cas que el la/afectat/a no tingui consciència encara, vam ajudar al familiar i/o referent, pel que el la/afectat/a no s’inscriu de moment.

PERSONES SENSIBILITZADES AMB EL T.B.

Ens agrada entrevistar-nos també, però a petició d’algunes persones, fem la inscripció a través del correu electrònic. En aquest cas poden aportar-nos les dades a la nostra adreça de la fundació, amabimaresme@fundaciohospital.org. És diferent ser soci/que donar un import de manera continuada o esporàdica.

Dades imprescindibles: Els quals figuren en el “Full d’inscripció” del tríptic.

DONACIONS

Les donacions es realitzen directament en el Compte Bancari de l’entitat. Ha de tenir-se en compte que desgrava per ser aportació. (En aquest cas han d’indicar el nombre de NIF o CIF o similar)

Nombre de Compte: 2100 0382 41 0200 194332

ACTIVITATS

En aquest moment s’estan organitzant diverses activitats que es portaran a terme durant els pròxims mesos; excursions, sortides, tertúlies, trobades, conferències, tallers de yoga i art teràpia, Grups d’Ajuda Mútua -GAM- (Fundació Hospital), etc.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: